fbpx

Bosch VRF Keşif, Projelendirme ve Uygulama

Bosch VRF Keşif, Projelendirme ve Uygulama

Bosch VRF Sistem birçok klima iç ünitesinin tek bir dış ünite sistemine bağlanması ile oluşturulan pratik, ekonomik ve verimli bir merkezi klima sistemidir. SALT Mühendislik olarak uzman ve tecrübeli kadromuz ile ihtiyacınız olan Bosch VRF Sistem keşif, projelendirme ve uygulamasını gerçekleştirmekteyiz. Kurulum yapılacak yeri incelemek için adresinize mühendis ekibimiz ile geliyor, ihtiyacınız olan doğru kapasiteyi belirledikten sonra sizler için en uygun olan sistemi projelendiriyoruz. Üstelik bu hizmeti sizin için ücretsiz yapmaktayız. Sonrasında seçilmiş kapasitelerdeki iç ünitelerin, doğru konumlanması ve boru çaplandırmalarını içeren SALT Mühendislik imzalı projeyi sizler ile paylaşıyoruz. Sözleşme aşaması ile genel olarak stoklu bulunan Bosch VRF sistem ile makine mühendislerimizin farkı ve tecrübesi ile en kısa sürede, çalışır halde teslim ediyoruz.

Kompakt tek yönlü kaset tipi ürünler lobi ve küçük toplantı odaları türünde özellikle dar tavanlar için uygundur. Küçük alanlarda C1W18-1 koduyla 1,8 kW’ dan C1W71-1 koduyla 7,1 kW’ ya kadar çıkabilmektedir. Şık görünümü ve 153 mm’ lik yükseklikte ince yapıya sahip olması esnek yapısını göstermektedir.

Kompakt iki yönlü kaset tipi ürünler düşük dirençli ve en uygun hale getirilmiş olması gürültüyü büyük ölçüde azaltarak minimum 24dB(A) değere kadar düşürmektedir. Küçük m2’ li alanlarda C2W22-1 koduyla 2,2 kW’ dan alanın büyüklüğüne göre C2W71-1 koduyla 7,1 kW’ ya kadar soğutma yapabilmektedir. Şık görünümü ve 300 mm’ lik yükseklikte oluşu her türlü odaya uygunluğunu göstermektedir.

Kompakt dört yönlü kaset tipi ürünlerin dış kasası tüm odaların dekoruna uyar ve alçak bir tavanda kurulum için az bir yere ihtiyaç duyar. Dört hava tahliye portu, bir odanın her köşesini soğutmak veya ısıtmak ve sıcaklığı eşit şekilde dağıtmak için güçlü bir hava akımı sirkülasyonu sağlamaktadır. Kapasite olarak MC4W15-1 koduyla 1,5 kW’ dan başlayarak MC4W45-1 koduna kadar 4,5 kW’ lık soğutma ve ısıtma yapılmaktadır.

Dört yönlü kaset tipi ünitelerde aerodinamik şekilli plaka sayesinde hava direncini azaltıp sessiz bir çalışma sağlamaktadır. 3m’ den yüksek ortamda en yüksek iklimlendirmeyi sağlamaktadır. Dört yöne eşit bir şekilde hava akımı sirkülasyonu sağlamaktadır. Soğutma kapasitesi olarak C4W28-1 koduyla 2,8 kW’ dan C4W140-1 koduyla 14 kW’ ya kadar ortamı ısıtıp, soğutmaktadır.

İnce ve orta statik basınç kanallı tip ünitelerde santrifüjlü tip fan kullanarak 24dB(A)’ ya kadar düşük ses seviyesi sağlamaktadır. Bu özelliği sayesinde oteller ve diğer ses konusunda duyarlı yerler için öncelikli tercih edilmektedir. Soğutma konusunda SLPD15-1 koduyla 1,5 kW’dan MPD140-1 koduna kadar 14 kW’ lık soğutma sağlamaktadır.

Yüksek statik basınçlı kanallı tip ünitelerde harici statik basınç, 196 Pa ve 280 Pa arası değişiklik göstermektedir.  Ekran kartı fabrikada kutusuna bağlanır ve LED ekranla sorun gidermeyi daha kolay hale getirir. Hem arka hem de altta kolay erişimli filtreler sunar. İklimlendirme konusunda HPD71-1 kodu ile 7,1 kW’ dan HPD560-1 koduna kadar 56 kW’ ya kadar soğutma işlemi yapabilmektedir.

Yer ve tavan tipi ürünlerde led ön panel ve ekran paneli, farklı renk seçeneklerine sahiptir: büyük panel için beyaz ve kahverengi, küçük panel için mavi ve kahverengi seçenekleri mevcuttur. Diğer renkler de istek üzerine üretilebilir. Ünite dar bir tavanın köşesine tavana yatay veya duvara düşey olarak kurulabilmektedir. Soğutma konusunda CF36-1 kodu ile 3,6 kW’ dan CF140-1 koduyla 14 kW’ ya kadar iklimlendirme yapılabilmektedir.

Duvar tipi klimalarda led ön panel ve ekran paneli, farklı renk seçeneklerine sahiptir: büyük panel için beyaz ve kahverengi, küçük panel için mavi ve kahverengi. Yeni tip sabitleme plakasının kullanılmasıyla kurulumu kolaydır ve dengelidir. Mekanik genleşme valfı, sessiz ve konforlu bir ortam için, daha az modülasyon gürültüsü sağlamak üzere 2.000 farklı konumda çalışır.

Bosch VRF Keşif, Projelendirme ve Uygulama

Sevkiyat ve Ürün Karşılamayı Nasıl Gerçekleştiriyoruz?

Tarafınızca onaylanan projelendirme sonucu VRF Sistem ekipmanlarını SALT Mühendislik olarak dilediğiniz adrese ücretsiz bir şekilde naklediyoruz.

Uygulamayı ve Devreye Almayı Nasıl Yapıyoruz?

SALT Mühendislik olarak ücretsiz keşif sonrası uygulanabilecek en doğru ve en uygun sistemi sahada uzman makine mühendisi ekiplerimiz ile uyguluyoruz. Uygulama tamamlandıktan sonra yetkili Bosch servisleri ve mühendis kadromuz eşliğinde sistemi devreye almaktayız.

Bu Sistemin Avantajları Nelerdir?

Bosch VRF Sistem maksimum 64 adet iç ünitenin tek bir dış üniteye bakır borulama hattıyla daha az maliyetli bir şekilde bağlanmasından oluşan bir sistemdir. Bu kadar fazla adette iç ünitenin tek bir sistem halinde bağlanması hem maliyet açısından hem de kaliteli ve standartları olan yapılarda daha şık bir görünüm sağlanması için kullanılmaktadır.

İletişime Geç
1
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
SALT Mühendislik
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?